divendres, 11 de setembre del 2009

Beques per a estudiants de Jutiapa

Tot i que encara estem en el procés de redacció d'estatuts i constitució legal de l'Associació, la setmana passada vam presentar el primer projecte de l'Associació José Ramón Zudaire. Es tracta de finançar beques de suport per a estudiants universitaris i de batxillerat del municipi de Jutiapa, preferentment de les comunitats rurals. El cost de cada beca és de 1000 euros/any pels alumnes de batxillerat i el doble pels universitaris. Aquesta quantitat inclou diversos conceptes, como ara la quota mensual, el transport, l'allotjament i la manutenció.

El projecte s'ha presentat a la convocatòria Integral solidari del grup Integral (podeu veure el power point a continuació). Encara no se sap si rebrà financiació i, en cas afirmatiu, en quina proporció. De totes maneres, el més destacat és que la maquinària de subvencions ja s'ha posat en marxa.

Aquests dies estem enfeinats amb la redacció dels estatuts i amb la preparació del sopar que vam anunciar a la primera reunió. Ja us podem avançar que serà el dissabte 17 d'octubre, i que esperem comptar amb la presencia de Víctor Cámara, del germà d'en Joserra, de Pello i altres amics CSV, i de tots vosaltres. Encara no us podem dir el lloc però ja podeu reservar-vos la data a la vostra agenda. Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada